• 1394/03/13 - 10:37
  • تعداد بازدید خبر : 80
  • زمان مطالعه: 3 دقیقه

فرخنده میلاد قائم آل محمد، ولی عصر حضرت مهدی(عج) مبارک باد

حضرت على(ع) فرمود: ظهور فرج را منتظر باشید و از رحمت‏ خداوند ناامید نباشید، که محبوب ترین اعمال نزد خداوند انتظار فرج‏ است...

سپیده دم روز پانزدهم شعبان سال 255 ه.ق می دمد. عطری آسمانی در فضا می پیچد. نرجس در هاله ای از نور بوده و حکیمه (عمه امام حسن عسکری(ع)) بیقرار سوره قدر را زیر لب زمزمه می کند. آری! صبح صادق می دمد و بوی بهشت فضای خانه امام حسن عسکری(ع) را عطرآگین می کند، زمین از آمد و شد فرشتگان آسمانی غرق نور است. آن روز آفتاب بیقرارتر از هر روز طلوع می کند تا چشمش به جمال فرزند منوّر امام حسن عسگری(ع) روشن شود. آفتاب نیمه شعبان می دمد و با دمیدنش، مژده طلوع آفتابی حقیقی را برای تمامی مردمان به ارمغان می آورد و خداوند با قدرت بی پایان خویش، ولادت حضرت مهدی (عج) را از دشمنان مخفی نمود و تا به امروز، ایشان را مشمول حمایات خود قرار داده تا حکومت عدل جهانی به دست حضرتش برقرار گردد. ان شاءالله...
مرحوم شیخ صدوق نقل می کند، وقتی امام زمان(عج) ظهور کند در حالی که به دیوار کعبه تکیه داده ابتدا این آیه را قرائت خواهد کرد: "بقیة اللّه خیر لکمْ انْ کنْتم مؤمنین" بقیة اللّه برای شما بهتر است اگر اهل ایمان باشید.
آن گاه خواهد فرمود: منم بقیّة الله و حجت خدا و خلیفه و جانشین او برای شما. نقل شده است از آن زمان به بعد هرکس که خدمت حضرت مهدی(عج) می رسد به آن حضرت با عبارت: السّلام علیک یا بقیّة الله؛ سلام بر تو ای بقیّة اللّه؛ سلام خواهد داد.
در بحارالانوار در مورد اهمیت این شب از زبان پیامبر اکرم(ص) این گونه روایت شده است: من شب نیمه شعبان، خوابیده بودم که جبرائیل به نزدم آمد و گفت: ای محمد! آیا در این شب می‌خوابی؟  
گفتم: ای جبرائیل! مگر این شب چه شبی است؟  
جبرائیل گفت: این شب، شب نیمه شعبان است. ای محمد برخیز!. پس مرا از بستر خواب بلند نمود و آنگاه مرا به بقیع برد و گفت: سرت را بلند کن و به آسمان بنگر.
این شبی است که درهای آسمان در آن باز می‌شود: درهای رحمت. در «رضوان»، در «مغفرت» در «فضل» در «توبه» در «نعمت» در «جود» و در «احسان»؛ و خداوند به عدد موها و پشمهای گاو و گوسفند مردم را از آتش جهنم آزاد می‌کند، زمان مرگ را در آن ثبت کرده و بمدت یک سال روزیها را تقسیم می‌کند؛ و هر چه را که در تمام سال اتفاق می‌افتد فرو می‌فرستد. محمد! کسی که این شب را با گفتن «الله اکبر»، «سبحان الله» و «لا اله الا الله» و دعا نماز و قرآن خواندن و انجام اعمال مستحب و استغفار کردن زنده نگهدارد بهشت منزل و استراحتگاه او خواهد بود و گناهان گذشته وآینده‌اش بخشیده می‌شود.  
در حالی نزدت آمدم که تمام فرشته‌ها در آسمان پاهایشان را جفت کرده‌اند عده‌ای تسبیح می‌کنند، عده‌ای در رکوع، عده‌ای در سجود و گروهی ذکر می‌گویند. شبی است که کسی دعا نمی‌کند مگر این که مستجاب می‌شود، کسی چیزی نمی‌خواهد مگر این که به او داده می‌شود، کسی درخواست مغفرت و بخشش نمی‌کند، مگر این که بخشیده می‌شود، کسی توبه نمی‌کند مگر این که توبه‌اش پذیرفته می‌شود. کسی که از خیر این شب محروم شود، از خیر بزرگی محروم شده است. (بحارالانوار، ج 98، ص 413)
نیمه شعبان از زبان ائمه اطهار:
پیامبر خدا(ص) فرمود: هر که شب عید(فطر و قربان) و شب نیمه شعبان را احیا کند ، در آن روزى که دلها مى میرند ، دل او نمی میرد. (ثواب الأعمال: ١/١٠٢/٢)
حضرت على(ع) فرمود: ظهور فرج را منتظر باشید و از رحمت‏ خداوند ناامید نباشید، که محبوب ترین اعمال نزد خداوند انتظار فرج‏ است. (بحارالانوار ج 52، ص 123، ح 7)
امام رضا(ع) فرمود: امیرالمؤمنین(ع) سه شب را نمى خوابید، شب بیست و سوم ماه رمضان، شب عید فطر و شب نیمه ماه شعبان، در این شبها ، روزی ها تقسیم و مدّت عمر و هر آنچه در آن سال رخ خواهد داد، تعیین مى شود.(بحارالانوار، ٩٧/ ٨٨ / 15)
  • گروه خبری : اخبار اختصاصی دانشکده
  • کد خبر : 10810
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1394/03/13 10:37