معرفی رشته و گروه مهندسی بهداشت حرفه ای و ایمنی کار دانشکده بهداشت دانشگاه  علوم پزشکی گیلان

مهندسی بهداشت حرفه ای و ایمنی کار، علم و فن پیشگیری از بیماری های ناشی از کار و ارتقای سطح سلامتی افراد شاغل از طریق کنترل عوامل زیان آور محیط کار در حوزه بهداشت شاغلین، و پیشگیری از حوادث شغلی و فراهم آوردن محیط کار ایمن از جنبه ایمنی می باشد. گروه مهندسی بهداشت حرفه ای و ایمنی کار دانشگاه علوم پزشکی گیلان نیز با هدف تربیت نیروی متخصص و مورد نیاز جامعه  درسال1390 با پذیرش دانشجو در دوره کارشناسی پیوسته و در سال 1391 با پذیرش دانشجو در دوره کارشناسی ناپیوسته مهندسی بهداشت حرفه ای، رسالت تربیت نیروی انسانی متخصص را به عهده دارد و بصورت غیر مستقیم در جهت تامین نیاز جامعه و صنایع کشور فعالیت می نماید. همچنین به منظور توسعه و ارتقاء سطح کیفیت فعالیت های علم و فناوری در راستای دستیابی به اهداف راهبردی در سند چشم انداز توسعه، نقشه جامع علمی کشور در بخش سلامت، حفظ و صیانت از سلامت نیروی کار، در تلاش برای راه اندازی مقطع کارشناسی ارشد می باشد.

در حال حاضر این گروه دارای 3 عضو هیئت علمی شامل 1 دانشیار، و 2 استادیار و یک کارشناس بوده و در مقاطع کارشناسی پیوسته و ناپیوسته مهندسی بهداشت حرفه ای و ایمنی کار، دانشجو می پذیرد. همچنین آزمایشگاه های تخصصی گروه مهندسی بهداشت حرفه ای شامل آزمایشگاه های عوامل فیزیکی، آزمایشگاه عوامل شیمیایی و تهویه صنعتی، آزمایشگاه آنالیز دستگاهی، آزمایشگاه ارگونومی و آزمایشگاه ایمنی می باشند که آماده ارائه خدمت در زمینه های مختلف رشته مهندسی بهداشت حرفه ای میباشند.

آخرین بروز رسانی : 1402/12/01