• 1401/12/04 - 21:00

پیام تبریک رییس دانشکده بهداشت

رئیس دانشکده بهداشت در پیامی ولادت امام حسین (ع) و اعیاد شعبانیه را تبریک گفت.
به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛ در متن این پیام آمده است:

" یوْم ندْعو کلّ أناسٍ بإمامهمْ "

سوم شعبان؛ خجسته زادروز امام حسین (ع)، یادآور رشادت ها و ایثار امام فداکاری است که تلالو اخلاق حسنه و صفات نیکوی ایشان چراغ راه هدایت عاشقان و محبانشان گشته است .

حماسه و ایثارگری های امام حسین (ع) در روز عاشورا و در دشت کربلا، سرآغاز حرکتی عظیم شد که با اتکا به پشتوانه معنوی اسلام را زنده نگاه داشت و در عرصه گیتی شناساند و امروز موج بیداری اسلامی با تمسک به آن حماسه عاشورایی مرزهای منطقه و جامعه جهانی را درنوردیده است و عشق به اهل بیت (ع) را نه تنها در دل مسلمانان بلکه در دل تمامی آزادگان جهان نهادینه کرده است .

اینجانب به مناسبت بزرگداشت فرخنده میلاد سرحلقه عاشقان و دلدادگان، حضرت امام حسین(ع) روز پاسدار و میلاد با سعادت زیباترین چکامه فداکاری، حضرت ابوالفضل العباس(ع) روز جانباز را به تمامی همکاران به ویژه جانبازان عزیز دانشکده بهداشت تبریک و تهنیت عرض می نمایم .
دکتر میثم شریف دینی
ریاست دانشکده بهداشت