• 1401/12/16 - 19:30

پیام تبریک رئیس دانشکده بهداشت به مناسبت فرا رسیدن نیمه شعبان

رییس دانشکده بهداشت در پیامی فرا رسیدن نیمه شعبان سالروز ولادت دوازدهمین اختر آسمان امامت و ولایت، منجی عالم بشریت حضرت امام مهدی موعود (عج) را به کلیه ارادتمندان و همکاران دانشکده تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی گیلان، متن پیام دکتر میثم شریف دینی به شرح ذیل است :

شعبان، ماه رسول خدا (ص) ، ماه آماده‌سازی روح برای وارد شدن به ضیافت الهی رمضان و فرصتی برای قرب الهی و جلب محبت خدا و رسولش است .

نیمه شعبان، آفتابی ترین روز خلقت و همچنین روزی است که درخشان ترین ستاره را، تقویم خدا در بر گرفته. روزی است که زیستن و شکفتن های ابدی آغاز می شود و زمین، مژدگانی شکوفه زاری پر طراوت را، دریافت می کند.

اینجانب به نوبه ی خود میلاد با سعادت بنیاد قطب عالم امکان حضرت بقیه الله الاعظم روحی وارواحنا فداه را محضر ولی امر مسلمین حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای (مدظله العالی) و همه پیروان و منتظرانش تبریک و تهنیت عرض نموده و امید آن داریم که هرچه زودتر چشمان کم فروغمان به جمال دلربایش روشن و منور گردد.

دکتر میثم شریف دینی

ریاست دانشکده بهداشت