• 1403/07/04 - 10:11
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه

پیام تبریک رئیس دانشکده بهداشت به مناسبت روز جهانی بهداشت محیط

دکتر میثم شریف دینی رئیس دانشکده بهداشت روز جهانی بهداشت محیط را تبریک گفت.

متن پیام به شرح ذیل است:

رسالت اصلی دانشگاه علوم پزشکی حفظ سلامت مردم است در این راستا متخصصین رشته بهداشت محیط با فعالیت های خود در زمینه کنترل عوامل محیطی بیماری زا نقش بسیار مهمی در حفظ و ارتقائ سلامت مردم دارند.

متاسفانه در دهه های اخیر آلاینده ها و عوامل محیطی تهدید کننده سلامتی انسان بوده و روند افزایشی داشته است و برآوردهای سازمان بهداشت جهانی نشان می دهد که 23 درصد از کل مرگ و میرها با خطرات محیطی مانند آلودگی آب، هوا، خاک، غذا و آلودگی های شیمیایی و ... مرتبط است.

روز چهارم مهر ماه همزمان با 26 سپتامبر عنوان روز جهانی بهداشت محیط می باشد. اینجانب فرصت را غنیمت شمرده و ضمن تشکر و قدردانی از تمامی متخصصان و علاقمندانی که در جهت ارتقائ بهداشت محیط و سلامت مردم تلاش و مجاهدت می کنند این روز را به تمامی اساتید، دانشجویان و کلیه علاقمندان رشته بهداشت محیط تبریک عرض می نمایم و آرزوی توفیق روز افزون در ارائه خدمات بهداشت محیط را دارم.

دکتر میثم شریف دینی

رئیس دانشکده بهداشت