• 1402/06/30 - 19:00

پیام رئیس دانشکده بهداشت به مناسبت آغاز هفته دفاع مقدس

به گزارش روابط عمومی رئیس دانشکده بهداشت دکتر میثم شریف دینی طی پیامی آغاز هفته دفاع مقدس را تبریک گفت. متن پیام به شرح ذیل است:

دفاع مقدس یادآور رشادت ها و از خود گذشتگی بزرگ مردانی است که در حساس ترین برهه تاریخ معاصر ایران اسلامی به فرمان ولی فقیه زمان و با تاسی از نهضت عاشورا و کربلا ، جان خود را در طبق اخلاص گذاشته و با اهدای خون خود به بالاترین مقصد کمال انسانی نایل گشتند و ملت ایران عزت و افتخار امروز خود را در عرصه جهانی متاثر از خون پاک شهدا می داند.

دفاع مقدس مظهر حماسه، وحدت، ایثار و از خودگذشتگی ملت بزرگ ایران اسلامی و تداعی کننده دلاوری وسلحشوری مردان و زنانی است که برای دفاع از کیان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران جانفشانی کرده و استقلال و آزادگی را برای نسل های آینده این سرزمین به ارمغان آوردند.

اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والا مقام، فرارسیدن هفته دفاع مقدس را به عموم کارکنان و دانشجویان علی الخصوص ایثارگران، جانبازان و آزادگان عزیز دانشکده بهداشت و خانواده معزز شهدا تبریک و تهنیت عرض نموده و از خداوند متعال توفیق پاسداری از خون شهدا را برای همگان مسئلت دارم .

آخرین بروز رسانی : 1402/06/30 19:00