• 1400/05/06 - 14:32

پیام تبریک سرپرست دانشکده بهداشت به مناسبت فرا رسیدن عید سعید غدیر خم

سرپرست دانشکده بهداشت دکتر کامران عزتی طی پیامی فرا رسیدن عید سعید غدیرخم را تبریک گفت.

متن پیام بدین شرح است:

غدیر تجلی خواست خالق ،روح آفرینش ، برانگیزاننده ی ستایش و دست های بلندی ست که انسان خاکی را به افلاک کشاند
واقعه عید غدیر خم عظمت اسلام را معنا دار و با تفکر عمیق عدالت خواهی ، سعادت بشری را به عینیت رساند و امید به هدایت الهی را تجسم بخشید.
غدیر تداوم رسالت محمد(ص) در ولایت علی (ع) است
غدیر عید پیمان و میثاق و عهد است .
روز ولایت و امامت و نشانه تداوم حرکت نبوت در مسیر امامت است تا امت اسلامی با فروغ نور ولایت راه عدالت را بپیماید

اینجانب ضمن گرامیداشت این عید بزرگ سالروز انتخاب سرچشمه علم و حکمت و تجدید میثاق با ولایت و امامت را صمیمانه به عموم مسلمین به ویژه اساتید ، کارکنان و دانشجویان دانشکده بهداشت و دیگر همکارانم در دانشگاه علوم پزشکی گیلان تبریک عرض نموده و از خداوند متعال مسئلت دارم ما را از پیروان راستین حضرت امیرالمومنین علیه السلام محسوب فرمایند.

آخرین بروز رسانی : 1400/05/06 14:32