• 1397/06/07 - 14:33

پیام تبریک رییس دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی گیلان به مناسبت روز کارمند

به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی گیلان: دکتر فردین مهرابیان رییس دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی گیلان در پیامی روز کارمند را تبریک گفت.

متن پیام به شرح زیر است:

هر آن کس خدمت جانان به جان کرد

به گیتی‌ نام خود را جاودان کرد

روز کارمند، تجلیل از انسان های شایسته ای است که هدفشان خدمت به مردم و کسب رضای پروردگار است. آنان که همه همت و تلاششان، گشایش گره های زندگی انسان ها، رفع مشکلات و ایجاد آرامش در جامعه است. کار و فعالیت کارمندان، به عنوان عضو فعال جامعه و خدمتگزار ملت، شایسته تقدیر و بیان است. ازاین رو سزاوار است امروز را قدر بدانیم و در بزرگداشت مقام ارزشمند و والای کارمندان کشور بکوشیم.

اینجانب فرا رسیدن هفته دولت و روز کارمند را به تمام کارمندان پرتلاش و متعهد دانشکده بهداشت تبریک و تهنیت عرض نموده و برای همه آنها آرزوی سلامتی و توفیق را از درگاه حق تعالی خواستارم.

دکتر فردین مهرابیان

رئیس دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی گیلان