• 1394/01/18 - 14:20

پیام تبریک ریاست دانشکده بهداشت به مناسبت روز جهانی بهداشت

دکتر فردین مهرابیان ریاست دانشکده بهداشت در پیامی روز جهانی بهداشت را به همه کارکنان ، اساتید و دانشجویان دانشکده بهداشت تبریک گفت. متن پیام به این شرح است...

18 فروردین روز جهانی بهداشت است که هر ساله از سوی سازمان بهداشت جهانی نامی برای آن انتخاب می‌شود، امسال نیز روز جهانی بهداشت به نام «ایمنی غذا، از مزرعه تا سفره» نامیده شده است، با این وجود بررسى متون اسلامى به روشنى نشان مى‌دهد که یکى از اهداف اصلى و حکمت‌هاى مهم احکام، طب پیشگیرانه از طریق پیشگیرى از بیمارى‌ها و تأمین سلامت انسان است، قرآن و برنامه‌هاى نورانى و حیاتبخش آن، جامعه بشر را به راه‌هاى تأمین سلامت، رهنمون مى‌کند: «یهْدی به اللّٰه من اتّبع رضْوٰانه سبل السّلاٰم»(1) خداوند، هر که را از خشنودى او پیروى کند، به وسیله آن [کتاب] به راه‌هاى سلامت، رهنمون مى‌شود.

به این ترتیب انسان مى‌تواند با پیوند با خدا و برنامه‌هایى که او براى زندگى بشر ارائه کرده، به بزرگ‌ترین نعمت‌هاى الهى دست یابد و نه تنها آخرت، بلکه سلامت و سعادت و خوش‌بختى دنیاى خود را نیز تأمین کند: «منْ کٰان یرید ثوٰاب الدّنْیٰا فعنْداللّٰه ثوٰاب الدّنْیٰا و الْآخرة»(2) هر کس پاداش دنیا مى‌خواهد، [بداند که] پاداش دنیا و آخرت، نزد خداست.

بنابراین در اسلام، آنچه براى سلامت جسم و یا جان خطرناک و زیانبار است، حرام یا مکروه است و آنچه براى سلامت انسان، لازم و مفید است، واجب یا مستحب و آنچه سود و یا زیانى براى جسم و یا جان ندارد، مباح شناخته شده است. این بدان معناست که طب پیشگیرى در متن مقررات و احکام پنجگانه اسلام تنیده شده و اجراى کامل و دقیق قوانین الهى در زندگى، سلامت جسم و جان انسان را به همراه دارد.(

اینجانب این روز جهانی را به همه کارکنان، استاتیدو دانشجویان دانشکده بهداشت تبریک و تهنیت می گویم و آرزوی توفیق روز افزون همه کارکنان، اساتید و دانشجویان در ظل توجهات امام عصر (عج) را از خداوند منان خواستارم

آخرین بروز رسانی : 1394/01/18 14:20