• 1403/02/10 - 19:30

پیام تبریک رئیس دانشکده بهداشت به مناسبت روز جهانی کارگر

به گزارش روابط عمومی دکتر میثم شریف دینی رئیس دانشکده بهداشت در پیامی به مناسبت روز کارگر این مناسبت را به جامعه کار و تلاش به ویژه کارگران شریف دانشکده بهداشت تبریک گفت.

متن پیام به شرح ذیل است:

یازدهم اردیبهشت ماه روز تجلیل از خدمات بزرگمردان و شیر زنان شریفی است که به مدد بازوان توانمند و روحیه سختکوشی، نقش آفرینان اصلی عرصه کار و خدمت هستند. فرهنگ کار و کارگر، عالی ترین تصویر سازندگی و تحول است که رسول اکرم (ص) در روند زندگی انسان ها بر دستان توانمندشان بوسه زده و با این عمل، منزلتی شگرف به این قشر عزیز بخشیده اند.

اینجانب ضمن تبریک و تهنیت به مناسبت روز خجسته و مبارک کارگر، از زحمات بی دریغ و صادقانه شما همکاران ارجمند در راستای شکوفایی روزافزون ایران عزیز تشکر و قدردانی می نمایم.

دکتر میثم شریف دینی

رئیس دانشکده بهداشت