• 1394/06/04 - 07:33
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه

پیام تبریک دکتر فردین مهرابیان رئیس دانشکده بهداشت به مناسبت روز کارمند

دکتر فردین مهرابیان ریاست دانشکده بهداشت در پیامی روز کارمند را به تمامی کارمندان صدیق و پرتلاش دانشکده تبریک گفت
متن این پیام به شرح زیر است...

بسم الله الرحمن الرحیم

در نظام اسلامی، فلسفه وجودی سازمان ها ونهادها و نیز به کارگیری کارمندان و کارگزاران اجرایی، خدمت رسانی به مردم است. دراین نظام، کارمندان از جایگاه ویژه ای برخوردارند و درستی بسیاری از کارها به دست آنان است؛ چنان که امیرمؤمنان علی علیه السلام می فرماید: «کارها به دست کارمندان راست و درست می شود."

روز کارمند، تجلیل ازانسان های شایسته ای است که هدفشان خدمت به مردم و کسب رضای پروردگار است. آنان که همه همت و تلاششان، گشایش گره های زندگی انسان ها، رفع مشکلات و ایجاد آرامش در جامعه است. سزاوار است امروز را قدر بدانیم و در بزرگداشت مقام ارزشمند و والای کارمندان کشور بکوشیم.

اینجانب ضمن گرامیداشت  هفته دولت که یادآور خاطره شهدای گرانقدر و الگوهای اخلاص و خدمتگزاری دولت جمهوری اسلامی   ( شهیدان رجایی و باهنر) می‌باشد ، روز کارمند  را به تمامی کارمندان صدیق و پرتلاش دانشکده بهداشت تبریک می گویم و از درگاه خداوند متعال برای تمامی کارمندان آرزوی تندرستی ، بهروزی و موفقیت دارم.م

آخرین بروز رسانی : 1394/06/04 07:33