• 1395/09/24 - 11:41

پنجمین کارگاه آموزشی رسانه شناسی کارشناسان و رابطین روابط عمومی دانشگاه در دانشکده داروسازی برگزار شد

پنجمین کارگاه رسانه شناسی، صبح روز سه شنبه 95/9/23 به همت مدیریت روابط عمومی و بین الملل ،مدیریت امور رسانه دانشگاه و با حضور کارشناسان ورابطین روابط عمومی ستادی و مراکز تابعه، در دانشکده دارو سازی برگزار شد.

دراین کارگاه غلامرضا عبداله زاده مدیریت روابط عمومی دانشگاه با اعلام گزارشی مختصری از مفاهیم جلسات گذشته به جمع بندی موارد مطروحه پرداختند و در ادامه از آقای عبداله عموزاد مدیر امور عمومی دانشکده داروسازی (از مدافعین حرم مطهر حضرت زینب(س) تجلیل بعمل آمد و ایشان در خصوص اهمیت امنیت موجود در کشور صحبت کردند.

خانم طلعت کاویانی مشاور ریاست دانشگاه در امور رسانه نیز ضمن برشمردن مبانی خبر مبحث مهم رسانه شناسی را بطور مفصل مورد بحث قرار دادند.

درادامه این جلسه ریاست دانشکده داروسازی آقای دکتر بهرام سلطانی ضمن خوش آمد گویی به حاضرین با ارائه گزارش مختصری از تاریخچه دانشکده داروسازی و نوید ارائه تحصیلات تکمیلی در دانشکده داروسازی در آینده نزدیک را اعلام نمودند.

گفتنی است کارگاه فوق با اهدای لوح تقدیر به رابطین روابط عمومی دانشگاه خاتمه یافت.

آخرین بروز رسانی : 1395/09/24 11:41