• 1396/04/25 - 13:03

نشست آموزشی و پژوهشی دانشکده بهداشت برگزار شد

نشست آموزشی و پژوهشی دانشکده بهداشت با حضور اعضای شورای آموزشی و پژوهشی با تلاوت آیاتی چند از کلام ا.. مجید راس ساعت 11 روز یکشنبه 96/4/25 در دفتر کار ریاست دانشکده بهداشت برگزار شد.

در آغاز این جلسه که با حضور اعضای شورای آموزشی و پژوهشی دانشکده بهداشت برگزارشد دکتر فردین مهرابیان رئیس دانشکده بهداشت طی سخنانی با تشکر از فعالیتهای ترم جاری اساتید و کارکنان ، لزوم برنامه ریزی دقیق و منسجم در ترم آتی را مورد تاکید قرار داد و اظهار امیدواری کرد با همکاری اساتید ، دانشجویان و کارکنان شاهد پویایی و بهره وری بیشتر آموزشی در دانشکده باشیم.
در ادامه این نشست موضوعات مختلف اعضای شورای آموزشی و پژوهشی در جلسه مطرح و تصمیمات لازم اتخاذ شد.

آخرین بروز رسانی : 1396/04/25 13:03