• 1394/12/15 - 14:59
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه

مراسم عزاداری ویژه دهه ایام فاطمیه

مراسم عزاداری ویژه ایام فاطمیه در روز شنبه 94/12/15 ساعت 7/45 صبح با حضور ریاست ، معاونت ، کارکنان ، اساتید,دانشجویان در نمازخانه دانشکده بهداشت برگزار گردید . در این مراسم دکتر مهرابیان رئیس دانشکده بهداشت پیرامون مقام و منزلت فاطمه زهرا (س)سخنرانی نمودند...

مراسم عزاداری ویژه ایام فاطمیه در روز شنبه 94/12/15 ساعت 7/45 صبح با حضور ریاست،معاونت، کارکنان ، اساتید,دانشجویان در نمازخانه دانشکده بهداشت برگزار گردید . در این مراسم دکتر مهرابیان رئیس دانشکده بهداشت پیرامون مقام و منزلت فاطمه زهرا (س)سخنرانی نمودند.

دکتر مهرابیان گفت: از ویژگیهای مهم حضرت فاطمه زهرا (س) خدا محوری، تسلیم محض در برابر خدای متعال، تقوی ، نیکوکاری ، نوعدوستی و ایثار بود واز میان معصومین(ع) آن که زندگی پر برکتش بخصوص برای زنان مسلمان همچون خورشیدی نورافشانی می کند، وجود نازنین حضرت فاطمه زهرا(س)است که آشنایی با سبک زندگی آن حضرت بسیار برای ما راهگشا خواهدبود.
 وی گفت : فاطمه (س) با آن همه فضیلت، همسری نیکو و مطیع برای امیر مؤمنان علی(ع) بود. روایت است هنگامی که علی (ع) به فاطمه (س)می‌نگریست، غم و اندوهش برطرف می‌شد.

در ادامه مراسم توسط مداح اهلبیت محمدزاده بمناسبت ایام فاطمیه به مدیحه سرایی  پرداختند.

در خاتمه از عزاداران حسینی به صرف آش پذیرایی بعمل آمد.

لازم بذکر است که این مراسم به صورت خودجوش توسط کارکنان اساتید و دانشجویان دانشکده بهداشت تدارک دیده شد.

آخرین بروز رسانی : 1394/12/15 14:59