• 1395/07/12 - 11:03

مراسم اردوی توجیهی دانشجویان ورودی جدیدسال 95

مراسم اردوی توجیهی دانشجویان ورودی جدیدسال 95 ، با حضور ریاست دانشکده، معاونین،کارکنان و مسئول نهاد رهبری ، اساتید و دانشجویان ورودی جدید 95، روز یکشنبه 11مهر ماه جاری در سالن اجتماعات دانشکده بهداشت برگزار شد.

دکتر فردین مهرابیان رییس دانشکده بهداشت، ضمن عرض تسلیت بمناسبت ایام سوگواری ابا عبدالله الحسین و مقدم دانشجویان جدیدالورود را به دانشگاه تبریک گفت و افزود ، بهترین عمل را پس از توکل به خداوند ، هدف گزینی دانست .

دکتر مهرابیان:ورود به دانشگاه پایان راه نیست ، راهی است که نیاز به تلاش و کوشش و تمرین دارد .

دکتر مهرابیان افزود:  انتخاب زمان مناسب ، توجه به سلامت جسم و روان، استفاده از اساتید مشاور و بهبود مهارتهای ارتباطی راه رسیدن به مرز بالندگی است  و این امر  نیاز به ممارست، تلاش و کسب مهارت های زندگی دارد.

در این مراسم حاج آقا چهری مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ضمن عرض تسلیت ایام سوگواری آقا ابا عبدالله الحسین (ع) در مورد محبت و عشق مومنین به امام حسین (ع) صحبت کردند.

گفتنی است: پخش کلیپ ، معرفی و آشنای دانشجویان جدیدالورود با معاونان ،مدیران گروههای آموزشی و ... دانشکده بهداشت از دیگر برنامه ها این مراسم بود./م

• کد خبر : 20856

آخرین بروز رسانی : 1395/07/12 11:03