• 1400/05/26 - 19:40

فرا رسیدن تاسوعا و عاشورای حسینی تسلیت باد

دکتر کامران عزتی سرپرست دانشکده بهداشت طی پیامی فرا رسیدن ایام جانسوز تاسوعا و عاشورا و شهادت سالار شهیدان و سرور آزادگان امام حسین (ع) و یاران با وفایش را تسلیت گفت .

متن پیام بدین شرح است:
نهضت امام حسین(ع) قیامی برابر ظلم و ستم ، فساد ، تباهی بشر و افول اخلاق در آن زمان بود .قیامی که موجب احیای دین و ارزشهای اخلاقی و انسانی شد ، قیامی که در دفاع از آزادی و کرامت انسانی تبلور یافت. عاشورا نمایش پرشکوه عشق است که با ایثار و از خود گذشتگی حسن علیه السلام و یاران وفادار آن حضرت در صحنه کربلا خلق شد .
عاشورا برای ما تنها یک حادثه نیست بلکه نوعی فرهنگ و تاریخ آغازی دیگر است.و حال این وظیفه ماست که فرهنگ عاشورا و پیام کربلا را خوب بشناسیم و سرمشق زندگی خود قرار دهیم. اینجانب فرا رسیدن ایام غم بار و جانسوز تاسوعا و عاشورا را به تمامی اساتید ، کارکنان و دانشجویان و خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی گیلان تسلیت عرض نموده و توفیق شناخت هرچه بیشتر مکتب حضرت امام حسین علیه السلام را از خداوند منان خواستارم.

دکتر کامران عزتی / سرپرست دانشکده بهداشت

آخرین بروز رسانی : 1400/05/26 19:40