• 1395/02/11 - 08:42

سومین نشست استانداردهای اعتبار بخشی موسسه ای دانشکده بهداشت

سومین نشست استانداردهای اعتبار بخشی دانشکده بهداشت در روز چهارشنبه مورخ 95/02/08 با حضور رئیس دانشکده بهداشت ، معاونین ، مدیران گروه و کارشناسان مربوطه در دفتر کار رئیس دانشکده بهداشت برگزار شد.

در این نشست دکتر مهرابیان رئیس دانشکده بهداشت با گرامیداشت سالروز شهادت استاد شهید مرتضی مطهری و روز معلم نگرش علمی و مدیریتی برای اداره امور یک موسسه لازم و ضروری دانست .

وی گفت هر سازمانی برای رشد و پیشرفت بایستی دورنما و نقشه راه مشخصی داشته باشند

رئیس دانشکده بهداشت استانداردهای اعتبار بخشی را یکی از استراتژی های دستیابی به این اهداف و نقشه راه دانست و اظهار امیدواری کرد با همکاری همه جامعه هدف این استانداردها را اجرایی نمود.

در ادامه این جلسه دکتر ربیع ا... فرمانبر معاون آموزشی و مهندس سعید امیدی مدیر EDO  دانشکده بهداشت ، چهرزاد از اساتید دانشکده پرستاری گزارش مبسوطی در خصوص روند اجرایی نمودن این استانداردها ارائه دادند .

در پایان جلسه هریک از اساتید نظرات و پیشنهادات خود را ارائه نمودند.

آخرین بروز رسانی : 1395/02/11 08:42