• 1398/09/09 - 14:25
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه

جلسه ی راه اندازی مقاطع تحصیلی کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی در دانشکده بهداشت

جلسه ی راه اندازی مقاطع تحصیلی کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی دانشکده بهداشت با حضور مدیر امور تحصیلات تکمیلی دانشگاه، رئیس، معاونین و اعضای هیات علمی در دفتر ریاست دانشکده بهداشت برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت : در ابتدای این جلسه دکتر مهدی شیرزاد سیبنی سرپرست دانشکده بهداشت ضمن عرض خوش آمد گویی گزارشی از وضعیت آموزشی، پژوهشی و امکانات فیزیکی دانشکده ارائه دادند و تاکید کردند با توجه به پتانسیل های موجود در دانشکده بهداشت در صورت حمایت های بیشتر از طرف معاونت آموزشی دانشگاه شاهد رشد و توسعه هر چه بیشتر دانشکده خواهیم بود.
در ادامه این جلسه هر یک از اعضای هیات علمی نقطه نظرات خود را پیرامون راه اندازی رشته های مختلف کارشناسی ارشد از جمله رشته های HSE، آمار، مهندسی بهداشت حرفه ای و دکتری پژوهشی حشره شناسی پزشکی مطرح و مورد بحث و تبادل نظر قرار دادند.
در پایان این جلسه مدیر امور تحصیلات تکمیلی دانشگاه به همراه کارشناسان آن مدیریت از واحدهای مختلف دانشکده بهداشت بازدید به عمل آوردند.

آخرین بروز رسانی : 1398/09/09 14:25