• 1400/12/08 - 13:38

جلسه گروه مهندسی بهداشت حرفه ای و ایمنی کار

به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت ساعت ۱۰ امروز یکشنبه ۸ اسفند ماه ۱۴۰۰جلسه ی گروه بهداشت حرفه ای و ایمنی کار با حضور مدیر گروه، اعضای هیات علمی و کارشناس گروه در سالن کارگاه دانشکده بهداشت تشکیل شد.

در این جلسه مسائل مربوط به گروه و برنامه ریزی کار آموزی مورد بحث و ارزیابی قرار گرفت. در جلسه نامبرده، مستندات مورد نیاز جهت تکمیل سامانه مپ به منظور راه اندازی دوره ی کارشناسی ارشد  مورد بررسی قرار گرفت و نیز مصوب گردید دوره ی کار آموزی ۱ و ۲ برای کلیه دانشجویان اعم از بومی و غیر بومی در استان گیلان و ترجیحا شهر رشت برگزار گردد. همچنین در ارتباط با نحوه ی ارائه گزارش کارآموزی مصوب شد که هر دانشجو در قالب جلسات پرسش و پاسخ و مصاحبه با استاد مربوطه، گزارشی از عملکرد خود ارائه دهند و از سال آینده کلیه گزارش ها به شکل دست نویس شده به گروه ارائه شود‌.

جلسه گروه مهندسی بهداشت حرفه ای و ایمنی کار

آخرین بروز رسانی : 1400/12/08 13:38