• 1397/06/27 - 14:38
آغاز ثبت نام دانشجویان جدیدالورود 97

ثبت نام دانشجویان جدیدالورود دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی گیلان آغاز شد

ثبت نام دانشجویان جدیدالورود دانشکده بهداشت صبح روز دوشنبه 26 شهریورماه 97 از ساعت 9 صبح الی 14 عصر ، در مقاطع مختلف کارشناسی آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی گیلان از صبح روز دوشنبه مورخه 97/6/26، ثبت نام دانشجویان جدید الورود ،در محل ساختمان آموزشی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی گیلان آغاز شد .

دکتر فردین مهرابیان رئیس دانشکده بهداشت ، درجمع خانواده های دانشجویان جدیدالورود در دانشکده حاضر شدند و پس از بیان تبریک و خوش آمدگویی به دانشجویان جدیدالورود و خانواده های آن ها توضیحاتی درباره ی دانشکده ارائه دادند

رئیس دانشکده بهداشت گفت: ، امسال تمهیدات لازم جهت ثبت نام بدون دغدغه و نظام مند ، اندیشیده شده و دانشجویان جدید الورود ، بدون هیچ مشکلی و براحتی در حال ثبت نام هستند .

دکتر سید داود اشرفی معاون آموزشی دانشکده بهداشت گفت: همکاران ما در تمام بخش های آموزشی،پژوهش و فناوری، فرهنگی و اداری و مالی در تلاش هستند که امور مربوط به دانشجویان جدید الورود به سرعت هرچه تمام تر و با دقت کامل انجام گیرد.

در ادامه ی ثبت نام،دانشجویان با تشکل های دانشجویی دانشکده ی بهداشت از جمله: بسیج، شورای صنفی، مفدا، کمیته تحقیقات،انجمن علمی از نزدیک آشنا شدند.

گفتنی است ، به منظور رفاه حال دانشجویان جدیدالورود ، وخانواده معزز آنان ، اطلاع رسانی به شیوه های مناسب ، ایجاد ایستگاه صلواتی ، ، ایجاد باجه فتوکپی و تکثیر ، تعبیه مکانهای متعدد جهت راهنمایی دانشجویان ، و ... انجام پذ یرفته است .

آخرین بروز رسانی : 1397/06/27 14:38