• 1394/11/19 - 14:38

برگزاری مراسم گرامیداشت ایام الله دهه فجر در دانشکده بهداشت

مراسم گرامیداشت ایام الله دهه مبارک فجر با حضور گرم  مسئولین ،کارکنان ، اساتید و دانشجویان دانشکده بهداشت در تاریخ 94/11/19با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید در نماز خانه دانشکده بهداشت برگزار شد...

مراسم گرامیداشت ایام الله دهه مبارک فجر با حضور گرم کارکنان ، اساتید و دانشجویان دانشکده بهداشت در تاریخ 94/11/19در نماز خانه دانشکده برگزار شد.

در این مراسم  آقای احترامی مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشکده بهداشت ضمن تبریک فرا رسیدن دهه مبارک فجر پس از بیان مطالبی در خصوص ویژگیهای انقلاب اسلامی ، خاطر نشان کرد  : با روحیه بسیجی و حرکت انقلابی ریاست، کارکنان ، اساتید و دانشجویان خوشبختانه شاهد ارتقای علمی در دانشکده بهداشت می باشیم

در ادامه آقای احترامی ضمن  اشاره به برخی از دستاوردهای انقلاب اسلامی و مراحل پیروزی انقلاب ، دوره پیروزی ، تثبیت انقلاب و دوره توسعه و تکامل و بلوغ انقلاب به تهدیدات و دشمنی نظام جهانی خصوصاً آمریکا علیه انقلاب اسلامی ایران به مواردی از این تهدیدات ( جنگ نرم و جنگ سخت ) از جمله : 1- تحریم های ظالمانه 2- کودتای طبس و نوژه 3- تشویق و تحریک صدام به جنگ علیه ایران 4- حمایت از گروههای ضد انقلاب 4- متهم کردن ایران به حمایت از تروریسم و دستیابی ایران به سلاح هسته ای و اسلام هراسی و ایران هراسی در دنیا ... و به ادامه این توطئه ها و تهدیدات اشاره کردند.و گفتند که به حول قوه الهی همه این توطئه ها با درایت مقام معظم رهبری و هوشیاری مردم شریف ایران نقش بر آب شد.

لازم به ذکر است : در این مراسم وصیتنامه عبادی سیاسی امام( ره) توسط آقای رفاهی قرائت گردید ودر ادامه با پذیرایی حضار ، مراسم بااقامه نماز جماعت به پایان رسید.

در پایان دکتر فردین مهرابیان رئیس دانشکده بهداشت از حضور گرم و پرشور کلیه مسئولین ، کارکنان ، اساتید و دانشجویان دانشکده بهداشت در راستای برگزاری مراسم دهه مبارک فجر تقدیر و تشکر نمودند.و گفتندامسال نیز، حضور با بصیرت و مقتدر ملت سرافراز و همیشه در صحنه ایران اسلامی در راهپیمایی عظیم یوم‌الله 22 بهمن، همچون همیشه محاسبات و توطئه چینی دشمنان قسم خورده نظام اسلامی را خنثی کرده و صف‌آرایی آنان را در صحنه دشوار جنگ اقتصادی و فرهنگی بر هم خواهد زد. در این راستا مسئولان ، اساتید ، دانشجویان و کارکنان دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی گیلان گوش به فرمان رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت الله العظمی خامنه‌ای (مدظله) در راهپیمایی شکوهمند 22 بهمن شرکت نموده و عزم اراده خود را در راه حراست از آرمانهای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به جهانیان نشان خواهند داد ./م

آخرین بروز رسانی : 1394/11/19 14:38