• 1399/03/20 - 08:03

بازدید مشاور اجرایی ریاست محترم دانشگاه، مدیر امور آموزشی و مدیر روابط عمومی دانشگاه از دانشکده بهداشت رشت

پیرو مصوبه ستاد ملی مبارزه با کرونا و ابلاغ معاون محترم آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مبنی بر بازگشایی کلاس های حضوری دانشگاه ها از ١٧ خرداد ماه...

جناب آقای دکتر امامی مشاور محترم اجرایی ریاست دانشگاه ، حناب آقای دکتر نصیری مدیر محترم امور آموزشی دانشگاه و جناب آقای نصیرزاده مدیر محترم روابط عمومی دانشگاه به منظور بررسی شرایط دانشکده در اولین روز بازگشایی پس از بحران کرونا از دانشکده بهداشت رشت بازدید بعمل آوردند.در طی این بازدید در نشستی که در دفتر ریاست دانشکده بهداشت با حضور مسئولین دانشکده برگزار گردید، روند تشکیل کلاس ها و چگونگی حضور دانشجویان مورد ارزیابی قرار گرفت. همچنین نحوه ضدعفونی فضاهای دانشکده و اجرای پروتکل های ابلاغی از سوی ستاد ملی مبارزه با کرونا مورد بررسی نمایندگان ریاست محترم دانشگاه قرار گرفت. در ادامه از فضاهای آموزشی، آزمایشگاه ها و سایر قسمت های دانشکده به منظور ارزیابی وضعیت موجود بازدید میدانی نیز به عمل آمد.

آخرین بروز رسانی : 1399/03/20 08:03