• 1394/01/31 - 08:29

اولین نشست آموزشی و پژوهشی دانشکده بهداشت

در روز یکشنبه مورخه 30/01/94 اولین نشست آموزشی و پژوهشی دانشکده بهداشت در سال 94 با حضور رئیس دانشکده بهداشت ، معاونین ، و مدیران گروه ها با تلاوت آیاتی چند از کلام ا... مجید در دفتر ریاست دانشکده بهداشت برگزار گردید.

در روز یکشنبه مورخه 30/01/94 اولین نشست آموزشی و پژوهشی دانشکده بهداشت در سال 94 با حضور رئیس دانشکده بهداشت ، معاونین ، و مدیران گروه ها با تلاوت آیاتی چند از کلام ا... مجید در دفتر ریاست دانشکده بهداشت برگزار گردید .

در آغاز این جلسه دکتر فردین مهرابیان رئیس دانشکده بهداشت با تبریک سال نو و فرخنده میلاد با سعادت امام محمد باقر(ع) شکافنده دانش ، پنجمین پیشواى شیعیان و  فرارسیدن ماه مبارک رجب را به همه شیعیان جهان علی الخصوص به کلیه کارکنان ، اساتید و دانشجویان تبریک ، و گفت : ماه رجب ، ماه بزرگ خدا است و ماهى در حرمت و فضیلت به آن نمى‏رسد.وگزارشی از اقدامات انجام شده و برنامه های آتی را به سمع و نظر حاضرین جلسه رساند.

در ادامه جلسه پیشنهادات حوزه های مختلف مطرح و تصمیمات لازم اتخاذ گردید.

آخرین بروز رسانی : 1394/01/31 08:29