• 1393/07/27 - 13:26

اولین جشن یکپارچه فارغ التحصیلان دانشکده بهداشت برگزار شد

در این مراسم که با حضور 112 نفر از دانش آموختگان رشته های مختلف بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان و با حضور جمعی از مسئولان دانشگاه و مدیران کل دستگاههای اجرایی استان گیلان در سالن اجتماعات دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد...

دکتر مهرابیان رئیس دانشکده بهداشت طی سخنانی ضمن خیر مقدم به حضار و تبریک به فارغ التحصیلان ،توکل به خدا و روحیه خدمت به همنوع ، ارتقاء جایگاه علمی و ارتباط با دانشکده و تداوم بخشی راه شهداء را به دانشجویان یادآور شدند و افزودند بایستی از فرصتها در جهت کسب معنویات همراه  با تخصص نهایت استفاده را نمود. حجت السلام و المسلمین حاج آقا امامی مسئول نهاد  مقام معظم رهبری در دانشگاه طی سخنانی کوتاه اهمیت علم و دانش را از جایگاه اسلام برشمرد و برای فارغ التحصیلان توفیق روز افزون نمود .جناب پروفسور برزیگر رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان طی سخنانی فراغت از تحصیل را به دانش آموختگان تبریک گفت و افزود روحیه خدمت به مردم و خودشناسی و خداشناسی را همواره مدنظر قرار داد. در ادامه مراسم پس از اجرایی برنامه های فرهنگی و هنری ، سوگند نامه پزشکی توسط دانش آموختگان قرائت شد و به هریک از دانش آموختگان لوح تقدیر به همراه تندیس فراغت از تحصیل اهداء شد.

آخرین بروز رسانی : 1393/07/27 13:26