• 1398/10/21 - 13:54
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه

آغازامتحانات نیمسال اول سال تحصیلی 99-98 دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی گیلان

امتحانات نیمسال اول سال تحصیلی 99-98 دانشکده بهداشت از ساعت 8/30 صبح روز شنبه مورخ 98/10/21 آغاز و تا روز سه شنبه مورخ 98/11/8 ادامه خواهد داشت.

به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛ همزمان با شروع امتحانات نیمسال اول سال تحصیلی 99-98، دکتر مهدی شیرزاد سیبنی سرپرست و دکتر سید داود اشرفی معاون آموزشی دانشکده بهداشت از حوزه‌های امتحانی دانشکده به منظور رصد چگونگی روند برگزاری امتحانات بازدید کردند.
دکتر مهدی شیرزاد سیبنی سرپرست دانشکده بهداشت با اشاره به آغاز امتحانات اظهار داشت امتحانات نیمسال اول سال تحصیلی 99-98 دانشکده بهداشت در رشته های کارشناسی بهداشت محیط، بهداشت حرفه ای ، بهداشت عمومی و در مقاطع کارشناسی ارشد بهداشت محیط و بهداشت عمومی از ساعت 8/30 صبح روز شنبه مورخ 98/10/21 آغاز و تا روز سه شنبه مورخ 98/11/8  ادامه خواهد داشت.
سرپرست دانشکده بهداشت ضمن تاکید بر برنامه ریزی دقیق و منظم برای برگزاری امتحانات پایان ترم، روند برگزاری امتحانات را مطلوب دانسته و با ابراز خرسندی از عملکرد عوامل اجرایی طی سخنانی بر هرچه بهتر برگزار شدن امتحانات تاکید کرد.
دکتر شیرزاد سیبنی در ادامه این بازدید با بیان اینکه تمامی امکانات لازم جهت برگزاری امتحانات دانشکده با بهترین شرایط و در فضایی سالم فراهم شده است افزود: برگزاری منظم و سالم امتحانات یکی از رسالتهای مهم علمی و فرهنگی در دانشگاه ها است که مجموعه همکاران با نهایت تلاش و همدلی در امر برگزاری امتحانات مشارکت دارند که این زحمات ستودنی و قابل تقدیر است.
وی در خاتمه آرزوی سلامتی ،موفقیت و شادکامی برای کلیه دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشکده بهداشت از درگاه حضرت احدیت را خواستار شد.
در ادامه این بازدید دکتر سید داود اشرفی معاون  آموزشی دانشکده افزود: با توجه به آغاز امتحانات، لازم است به اطلاع تمامی دانشجویان محترم برسانم که حوزه آموزش، نهایت تلاش و اهتمام خود را در برنامه ریزی و اجرا به کار بسته، تا شرایطی را فراهم آورد که دانشجویان عزیز بتوانند در فضایی آرام و دور از استرس، آموخته های خود را در پاسخگویی به سؤالات به کار بندند و این فصل آموزشی را با خاطره ای بسیار خوب پشت سر بگذارند.
وی تاکید کرد: قطعاً همکاری و مساعدت تمامی دانشجویان دانشکده در رعایت مقررات آموزشی امتحانات، کمک خواهدکرد تا این عزیزان با خاطری آسوده امتحانات را سپری کرده، و نتیجه بسیار مطلوبی را دریافت کنند.

آخرین بروز رسانی : 1398/10/21 13:54