• 1397/04/12 - 13:59

آزمون ضمن خدمت الکترونیکی " آینده پژوهی " در دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار می شود

دانشگاه علوم پزشکی گیلان، آزمون ضمن خدمت الکترونیکی با موضوع " آینده پژوهی " را طی دو مرحله پیش آزمون و آزمون اصلی در تیرماه سال جاری برگزار می کند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی گیلان ؛ به همت واحد آموزش دانشگاه علوم پزشکی گیلان و به منظور آشنایی کارکنان دانشگاه با مفاهیم جدید و بروز مدیریتی، " آزمون آینده پژوهی " طی دو مرحله پیش آزمون و آزمون اصلی در تیرماه سال جاری برگزار می شود. در مرحله پیش آزمون هدف، صرفا" سنجش دانسته های داوطلبان است و نمره آنها در مرحله پیش آزمون، ملاک ردی یا قبولی نیست.
در مرحله بعدی، بسته آموزشی در سایت دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( اداره آموزش ) بار گذاری می شود و سپس آزمون نهایی که مشمول کسب نمره قبولی است ( از طریق ورود به پورتال آموزش بخش آزمون الکترونیکی ) برگزار خواهد شد.
لازم ذکر است؛ ملاک شرکت کارکنان دانشگاه در آزمون اصلی " آینده پژوهی" ، شرکت در پیش آزمون می باشد و بسته آموزشی آزمون مذکور 16 تیرماه سال جاری در سایت دانشگاه علوم پزشکی گیلان،اداره آموزش، قابل رویت می باشد.
ساعت و زمان برگزاری آزمون مجازی " آینده پژوهی " به شرح زیر اعلام می شود؛
تاریخ برگزاری پیش آزمون: 97/4/13 لغایت 97/4/14
تاریخ برگزاری آزمون اصلی: 97/4/26 لغایت 97/4/27
ساعت شروع آزمون: 16 لغایت 23
کارکنان دانشگاه علوم پزشکی گیلان در صورت کسب اطلاعات بیشتر می توانند به رابطین آموزشی واحد خود مراجعه نمایند.

آخرین بروز رسانی : 1397/04/12 13:59